Foredrag

Topic Juice møder publikum i øjenhøjde. Vi bruger meget tid på at forberede og målrette foredraget og inddrage eksempler der relaterer til publikums værdier.

Fra storytelling til storydoing

Hvorfor bruger redbull milliarder på at opfylde menneskers drømme? Hvorfor inviterer Arla forbrugerne ud for at se kørerne danse? Tag med på en inspirationsrejse og få indsigt i, hvordan man flytter sig fra storytelling til storydoing.

BOOK

Online succes med storydoing

Få teorien og viden bag autentisk storytelling, og bliv inspireret af de brands der bruger det med stor succes. Oplev hvordan virksomheder udfolder fortællinger i deres markedsføring og skaber mere salg, og hvordan de forvandler kunder til ambassadører.

BOOK

RING - vi sidder klar

27 28 72 64

Storydoing og turisme

Hvordan bruger man storydoing til at brande et område, en by eller en oplevelse? Tag med på en rejse rundt i verden, og se hvordan både små og store byer har brugt deres fortællinger til at blive kendt på verdensplan og skabt oplevelser turisterne rejser efter.

 

BOOK

Oplevelsesøkonomi og storydoing

Både oplevelsesøkonomi og storytelling er buzzwords der bliver brugt indenfor alle områder. Men hvad dækker de over, og hvordan kobler man dem sammen og skaber effektiv forretningsudvikling.

BOOK

 Inspirationsmail: Juicy Topics om storytelling og online markedsføring.

Socialsnack? Find os og få snacks til dine Juicy Topics