27 28 72 64

Topic Juice

Ordbog

Winnie P.

Kontakt

RING - vi sidder klar

WINNIE PRÆSTGAARD

Juicy Topics Stylist

JUI-CY TO-PICS STY-LIST

/ djusi tåpæks ´steilist /

SUBSTANTIV

Resume: En juice-elskende oplevelsesøkonom med passion for intelligent og autentisk storydoing.

 

Synonymer: storyteller, ordnørd, content-wizard, vinkel/sliber.

 

Forklaring: På samme måde, som en stylist-stylist hjælper kunder med at finde tøj der passer perfekt i snit og stil, hjælper jeg virksomheder med at udvikle indhold der skaber varige relationer til kunder. Storydoing der kan bruges på både webside, i nyhedsbreve, markedsføringskanaler og som PR materiale.

Er du klar til at revolutionere din markedsføring og få flere kunder

Ordbogen - så ved du, hvordan jeg arbejder

WOM - word of mouth

Oversat mund til øre.  I markedsføring oversættes det til værdifuld information og viden som skaber loyalitet, opmærksomhed og i sidste ende salg. Fokus er ikke salg i indholdet, men at indholdet skaber omtale som derved leder til flere kunder og salg.

 

Oplevelsesøkonomi

Oplevelsesøkonomien er baseret på at give et produkt en abstrakt værdi i form af en fortælling, en ny viden eller handlemønster der sammenlagt giver den besøgende en ny og mindeværdig oplevelse. Mennesker husker ofte ikke produkter, men tit oplevelser forbundet med produkter. 

 

Storytelling/ storydoing

 Er med til at skabe autenticitet omkring din virksomhed, dit brand og dit produkt. Information huskes og indekseres i form af fortællinger. Især virksomheder der fortæller deres historier gennem handlinger og skabelsen af oplevelser (storydoing)  kreerer en voldsom loyalitet og evangalisering hos deres kunder.

 

Autenticitet

Når et brand et autentisk betyder det, at man kommunikerer den viden og de værdier virksomheden er baseret på. Det vil sige at den autentiske markedsføring af en virksomheds identitet er original, one-of-a-kind og troværdig. Og endnu vigtigere, den kan ikke kopieres.

 

Winnie Præstgaard er uddannet i oplevelsesøkonomi og journalistik ved Aarhus Universitet. Før hun startede Topic Juice arbejdede hun som konsulent og koordinator, og har været med til at skabe et solidt brand for flere projekter og virksomheder.

 

Hun har altid arbejdet med fortællinger, historier og autenticitet og med en BA i litteraturhistorie kender hun til de virkemidler der gør en historie god og mindeværdig.

 

Når hun ikke skriver om sig selv i tredje person, kan du finde hende i gang med at bruge for meget tid på facebook eller nyde naturen omkring søerne i Ry på sin SUP.

Officiel bio

Aka skriv-om-dig-selv-i-tredje-person-version

Må jeg byde på Juice og Topics?

winnie@topicjuice.dk

 

Rugaards Skovvej 61

8680 Ry

27 28 72 64

KONTORTID  08 - 15

CVR: 34 99 14 56

 

 

Er du klar til at servere Juicy Topics til dine kunder og øge dit salg?

 Inspirationsmail: Juicy Topics om storytelling og online markedsføring.

Socialsnack? Find os og få snacks til dine Juicy Topics